Psí hlídači a kočičí chůvy z řad profesionálů

Plánujete dovolenou, potřebujete akutně odjet na pracovní cestu, školení, svatbu nebo zkratka z jiného důvodu musíte odjet mimo domov a nemáte nikoho, kdo by vám pohlídal vašeho čtyřnohého chlupáče? V dnešní době to není žádný problém! Rádi bychom vám představili doslova profesionály z psihlidani.cz a kocicichuvy.cz. O vašeho pejska se královsky postarají školení hlídači a kočky hravě zabaví profi kočičí chůvy! Už tedy žádné zdlouhavé domlouvání hlídání u přátel, rodiny či sousedů.

Psí hlídači

Žádný kotec, ale parádní bejvák s tou nejlepší péčí, kterou si jen vy a váš pes umíte představit! Během ubytování bude váš pes stále v přítomnosti lidí, obklopen láskou pro psí mazlíčky a bude se zkrátka cítit jako na wellness. Na pejska čekají dlouhé procházky nebo také úprava srsti či drápků. V průběhu pobytu je majitel pravidelně informován e-mailem či telefonicky a to klidně každý den - vše záleží na domluvě a nic není nemožné. Ke každému pejskovi přistupují individuálně, aby se cítil v bezpečí a pohodlně. Samozřejmostí jsou i případné cesty k veterináři nebo podání léků. Každý pejsek je v rukou školených hlídačů, a pokud by došlo k jakékoliv škodě, nebojte se, vše je řádně pojištěné. Vše ostatní naleznete na www.psihlidani.cz.

Kočičí chůvy

Kočičí chůvy nabídnou stejně jako psí hlídači tu nejlepší možnou péči během ubytování pro vaše kočičí miláčky. Vítána jsou koťátka, dospělé kočky nebo senioři, kočky všech barev, dlouhosrsté, bez srsti, s průkazem původu nebo bez. Vybrat si také můžete ze dvou variant - vaši kočku pohlídají přímo u vás doma nebo v bytě kočičích chův. Pokud se rozhodnete pro hlídání u vás doma, je příjemným bonusem navíc například zalévání květin po celou dobu vaší nepřítomnosti - opět je vše pouze na domluvě a nic není nemožné. I kočičí chůvy jsou na situace, kdy kočka způsobí nějakou škodu, pojištěné. Vše ostatní naleznete na www.kocicichuvy.cz

V případě, že se rozhodnete využít služeb psihlidani.cz a kocicichuvy.cz a jste klientem PetExpert, máme pro vás v rámci spolupráce 30% slevu ( s výhradou odmítnutí při zaplnění kapacity ). Stačí sdělit, že máte pojištění PetExpert.